Managed hosting door True

IT Solution Partners finalist Microsoft awards

 

IT Solution Partners (ITSP) is genomineerd als één van de twee finalisten bij Microsofts Worldwide Partner Conference Awards (WPC) in Software-plus-Services, Integration. Dat heeft Microsoft bekend gemaakt. ITSP is door Microsoft geselecteerd uit ruim 2000 internationale inzendingen.

"Dit is een geweldige kroon op ons harde werken van de afgelopen jaren. Software-plus-Services maakt het voor ITSP mogelijk om haar aanbod voor de midmarket sector te vergroten. Microsoft Online Services zal onze strategie, business supported by ICT, verder versterken," aldus Shahrooz Safarghandi, ceo ITSP.

De Software-plus-Services, Integration Partner of the Year onderscheiding erkent system integrators en value-added resellers die on-premise software samenbrengen met Web-based services. ITSP heeft aangetoond dat ze innovatief en onderscheidend is op de markt, door een hybride oplossing neer te zetten waarin software en services worden samengebracht.

"Partners zijn de sleutel tot het opstarten van innovatieve business met behulp van slimme technologie en helpen de klant kosten te reduceren," aldus Allison L. Watson, Corporate Vice President Worldwide Partner Group, Microsoft. "Mijn felicitaties aan alle 2009 WPC Award finalisten, die hebben aangetoond te beschikken over een buitengewoon hoog expertiseniveau waarbij de toegevoegde waarde voor de klant voorop staat."

Neeltje Haaima, Partner Account Manager Microsoft Nederland: "ITSP heeft met haar Software-plus-Services oplossing laten zien dat ze het belang van de klant voorop stelt. ITSP heeft bewezen flexibel en ambitieus te zijn."

"ITSP was al negen maanden voor de lancering van Online Services begonnen met het investeren in trainingen en om Online Services onderdeel te maken van hun salesproces. Het is goed om te zien dat deze vroege en grote commitment ook wordt onderkend", aldus Jaap Hummel, Channel Account Manager Software-plus-Services Microsoft.

De bekendmaking van de winnaar van de Software-plus-Services, Integration Partner of the Year vindt plaats tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference van 11 t/m 16 juli in New Orleans. De redactie van CRN Nederland/channelweb.nl is hierbij ook aanwezig.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2980018). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.