Managed hosting door True

Alternate heeft nieuw retailconcept

 

Alternate heeft in samenwerking met Microsoft als eerste in Nederland het nieuwe retailconcept toegepast in haar showroom te Ridderkerk. Dit concept maakt het voor de consument gemakkelijker om snel en eenvoudig de juiste computer te kiezen.

Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat consumenten veel moeite hebben om een geschikte computer te vinden die bij hun interesses past. Doordat het aanbod van desk- en laptops fors is gegroeid, zien de consumenten door de bomen het bos niet meer. Om de keuze te vereenvoudigen zijn de desk- en laptops in verschillende categorieën onderverdeeld , op basis van de gebruikerstoepassingen. Foto's laten verschillende situaties zien waarmee de consument zich kan identificeren. De bijbehorende teksten maken duidelijk wat de desk- of laptopcategorie de consument te bieden heeft. Hierdoor heeft de consument snel een overzicht uit welke producten hij kan kiezen. Binnen de categorieën worden de producten gerangschikt op prijs en specificaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2976115). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.