Managed hosting door True

Qwerty distributeur ASI Ability Software

 

Qwerty benoemd als distributeur van ASI Ability Software.

ASI Ability Software International biedt een aantal Office software pakketten voor thuisgebruikers en zakelijke oplossingen. De pakketten zijn compatibel met Microsoft Office in zowel lezen als schrijven. De programma's werken intuïtief en zijn gemakkelijk aan te leren.

ASI Ability Benelux is onderdeel van Ability Software International. Het moederbedrijf is al sinds 1985 actief op de softwaremarkt. In steeds meer landen wordt Ability Office software geapprecieerd als betaalbaar alternatief met goede uitwisselbaarheid. In het Verenigd Koninkrijk is Ability zelfs een van de grootste spelers op het gebied van Officetoepassingen, voor zowel thuisgebruikers, studenten als bedrijven. Sinds mei 2008 is ASI Ability ook in de Benelux actief. Ability biedt gratis updates en onbeperkte Nederlandstalige ondersteuning per email.

Remko Rijs, general manager van Qwerty, voegt hieraan toe: "De kwaliteits producten van Ability passen perfect in de product strategie van Qwerty en vormen een welkome aanvulling op ons programma. Hiermee kunnen wij onze dealers een bredere reeks software aanbieden, in het bijzonder de Office pakketten. De Ability Office pakketten munten uit door de eenvoudige en snelle installatie, terwijl de PC maar zeer gering belast wordt. Ook interessant is het Ability BeAnywhere pakket, waarmee wereldwijd toegang verkregen wordt tot drie PC's via een eenvoudige USB-stick. Daarnaast zijn de pakketten zeer gunstig geprijsd en bieden zij onze dealers een aantrekkelijke marge."

Qwerty levert zowel retail als DVD versies, de meeste pakketten zijn voor 3 gebruikers zodat hetzelfde pakket op een PC en notebook zijn te gebruiken. BeAnywhere en een Office versie werken zelfs vanaf een (voorgeïnstalleerde) USB stick.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2975516). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.