Managed hosting door True

Macaw biedt organisaties 'sloopregeling' voor IT

 

Aantrekkelijk aanbod om verouderde applicaties, intranetsites en websites te herbouwen op basis van de nieuwste Microsoft-technologie.

Organisaties die nog werken met verouderde IT-applicaties, intranetsites of websites, kunnen deze nu tegen een aanzienlijke korting door Macaw laten herbouwen. Maar dan wel op basis de nieuwste Microsoft-technologie. Deze ‘Macaw Sloopregeling' loopt van 16 juni 2009 tot en met 30 september 2009 en is bedoeld voor organisaties met oplossingen op basis van Microsoft SharePoint 2003 of SmartSite, Microsoft Visual Basic of Microsoft Access. Ook oplossingen die zijn gebouwd met niet-Microsoft technologieën, zoals PHP-websites, komen in aanmerking voor de aantrekkelijke ‘sloopregeling' van Macaw.

Het slopen en opnieuw bouwen van een stabiele website of applicatie ligt op het eerste gezicht misschien niet voor de hand. Toch is herbouw op basis van nieuwe technologieën in veel gevallen aan te raden, aangezien websites of applicaties hiermee flexibeler en beter voorbereid zijn op de toekomst. Ook kunnen ze gemakkelijk geïntegreerd worden met andere systemen en moderne gegevens­bronnen, zoals beeld- en geluidsbronnen, sociale netwerken en communicatiemiddelen zoals Microsoft Office Communicator. Daarnaast kunnen organisaties rekenen op kostenbesparingen omdat de nieuwe oplossingen gemakkelijker te beheren en te onderhouden zijn. Tel daarbij het sneller, eenvoudiger en beter toevoegen van nieuwe zakelijke functies op en de ‘case' voor herbouw is al snel gemaakt.

De Macaw Sloopregeling geldt voor alle soorten IT-oplossingen, van grote e-commercesites en bedrijfskritische intranetsystemen tot mobiele of cliënt/server-applicaties. Macaw beschikt als gecertificeerd Microsoft-specialist over de vereiste kennis om dergelijke oplossingen snel en vakkundig te realiseren. De korting die Macaw via deze regeling biedt, is minimaal 15% en kan oplopen tot 25%.

Kijk voor meer informatie over de Macaw Sloopregeling op www.macaw.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2975479). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.