Managed hosting door True

Copaco Nederland distribueert Edimax

 

Edimax Technology, leverancier van netwerkoplossingen, heeft per 1 juni 2009 een distributieovereenkomst gesloten met Copaco Nederland.

In het kader van deze samenwerking zal Copaco Nederland de distributie van het complete productportfolio van Edimax verzorgen in de Benelux. Hierbij zal de distributeur zich vooral richten op de e-commerce, consumenten en SOHO-markt."Wij zien Edimax als een goede aanvulling op ons assortiment vanwege het brede productaanbod en de uitstekende prijs-prestatieverhouding van de producten", zegt Marcel Donders, Business Manager bij Copaco Nederland. "Tevens hebben de uitstekende testresultaten van Edimax producten een rol gespeeld bij de keuze voor deze samenwerking. Ik ben ervan overtuigd dat dankzij de goede prijs-prestatieverhouding van Edimax er nog voldoende ruimte is om een rol van betekenis te kunnen spelen binnen het e-commerce, retail en én het kleinzakelijke kanaal", aldus Donders.

"Wij zijn erg verheugd over deze samenwerkingsovereenkomst met Copaco Nederland en zien dit als een zeer belangrijke volgende stap in de penetratie van het Benelux kanaal," zegt Gerard da Deppo, Sales Manager Benelux bij Edimax Technology Europe. "Copaco is een sterke en professionele speler in het IT-kanaal met een uitstekende reputatie. We zijn er dan ook van overtuigd dat deze partnership een belangrijke toegevoegde waarde betekent in het realiseren van onze groeidoelstellingen en het verder uitbouwen van onze naamsbekendheid op de Benelux markt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2974415). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.