Managed hosting door True

Tiptel distributeur van Digium-kaarten

 

Digium heeft Tiptel aangewezen als officieel distributeur in de Benelux voor zijn telefoniekaarten. Digium ontwikkelt software, hardware en andere onderdelen die nodig zijn voor unified communications-oplossingen. Het bekendste product van het bedrijf is open source telefonie-platform Asterisk.

Steve Harvey, sales vice president bij Digium omschrijft de Benelux als een 'uitdagende plek voor Asterisk'. "We zien grote potentie in de samenwerking met Tiptel om nieuwe en bestaande klanten een betere service te bieden."

Cor Heide, directeur van Tiptel Nederland, is zeer verheugd over de samenwerking met Digium. "Digium is een professionele partij en één van de wereldleiders op het gebied van IP-telefonie. Wij zullen ons met name op de telefoniekaarten van Digium gaan richten, waardoor wij resellers een kosteneffectieve oplossing kunnen bieden. Onze klanten kunnen hiermee eenvoudig hun bestaande oplossing uitbreiden en ondersteunen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2973262). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.