Managed hosting door True

Ingram Micro introduceert de 'Solution Guide'

 

Ingram Micro introduceert een nieuw magazine dat zich focust op totaaloplossingen voor het MKB. Het magazine verschijnt eenmaal per kwartaal en ieder nummer heeft een ander thema.

Als opvolging organiseert Ingram Micro ieder kwartaal een seminar met hetzelfde thema. De eerste ‘Solution Guide' heeft als thema ‘Foundations of Networking'. Het eerste seminar met hetzelfde thema wordt gehouden op 1 juli a.s.

"We hebben gemerkt dat er bij het MKB een behoefte bestaat aan meer informatie over specifieke oplossingen en mogelijkheden. Wij willen helpen om de vertaalslag te kunnen maken richting de klant van onze resellers. Behalve kennis overdragen, willen we ook de mogelijkheid scheppen om kennis uit te wisselen en vragen te stellen. Daarom organiseren we ieder kwartaal een seminar met hetzelfde thema als het magazine, waarvoor iedere reseller zich kan inschrijven", aldus Suzette Oskam, General Business Unit Manager van Ingram Micro.

Ga voor meer informatie naar de Solution Store op www.ingrammicro.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2972267). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.