Managed hosting door True

NetApp bekroont T-Systems met Innovation Award

 

NetApp heeft T-Systems bekroond tot 'Innovator of the Year 2008' in de EMEA-regio.

Op 21 mei reikte NetApp zijn jaarlijkse Innovation Awards uit in San Jose. Deze awards zijn in het leven geroepen omdat NetApp partners wil belonen die innovatieve storage-oplossingen hebben geïmplementeerd die hebben bijgedragen aan hun succes. T-Systems is beloond met de award vanwege zijn cloud-platform ‘Dynamic Services', die is gebaseerd op NetApp storage. Door de inzet van NetApp storage kan T-Systems klanten die outsourcen kostenbesparingen bieden tot 30 procent, in vergelijking met ‘in-house'-oplossingen.

"Bekroond worden als innovator van het jaar is weer iets wat we kunnen toevoegen aan de lijst met hoogtepunten uit onze relatie met NetApp die ondertussen al weer vijf jaar duurt. Ik ben erg blij dat T-Systems deze award heeft gekregen", zegt Klaus Rubik, Head of Engineering & Systems Management bij T-Systems. "In de afgelopen jaren is ‘Dynamic Services' een flexibel, continu beschikbaar en veilig platform geworden voor onze klanten die outsourcen. De oplossingen van NetApp helpen ons dagelijks om te profiteren van kostenefficiëntie en zorgen ervoor dat wij elke klant precies de goede diensten kunnen bieden voor een zeer redelijke prijs."

"Per jaar krijgen we honderden nominaties binnen voor de Innovation Awards. Dit bewijst de voordelen die onze klanten kunnen behalen met NetApp", zegt Andreas König, Senior Vice President en General Manager EMEA bij NetApp. "De implementatie van onze oplossingen bij T-Systems is een uitstekend voorbeeld van hoe klanten meetbare bedrijfsvoordelen kunnen behalen."

Het Dynamic Services-portfolio van T-Systems varieert van computing-capaciteit en data services tot storage-capaciteit om alle soorten applicaties, inclusief SAP, te kunnen leveren. Naast traditionele cloud computing, bevat het aanbod van de IT-dienstverlener ook netwerkdiensten en desktops. Dienstverlening is volledig vraagafhankelijk en kan op maat gemaakt worden op basis van de actuele bedrijfsontwikkeling. Shell en Linde behoren tot de meest prominente bedrijven in de gebruikersgroep van Dynamic Services met in totaal meer dan 1500 klanten.

Het belangrijkste onderdeel van Dynamic Services is een gestandaardiseerd en gevirtualiseerd computing-platform met NetApp FAS6000 MetroClusters als NAS storage binnen een Cisco ethernet storage-omgeving. Met de MetroCluster-technologie kan T-Systems een gemeten databeschikbaarheid van 99,99% bereiken en een afstand van 160 kilometer tussen de verschillende MetroCluster-systemen overbruggen. NetApp's Snapshot-technologie zorgt voor snelle, granulaire databescherming. Vanwege de gecombineerde dataprotectie van Snapshots en de MetroCluster disaster recovery-functionaliteit was T-Systems in staat om af te stappen van backup via tape. Door NetApp-technologieën zoals snapshots, thin provisioning en SATA-schijven in te zetten, hoeft T-Systems maar éénvijfde van de storage-capaciteit te benutten die nodig zou zijn geweest als ze een traditionele storage-oplossing hadden gehad.

De NetApp Innovation Awards bevat de volgende categorieën: Innovator of the Year, Enterprise Business Applications, Enterprise Infrastructures, Green, Public Sector, Individual en Humanitarian. Een onafhankelijke en representatieve jury en de media kiezen de winnaars. T-Systems was in 2006 ook finalist in de categorie ‘Innovator of the Year'. Meer dan 300 genomineerden deden mee aan de Innovation Awards 2008.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2970895). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.