Managed hosting door True

Cordys breidt managementteam uit

 

Cordys benoemt Per Jonsson tot Senior Vice-President en Managing Director Europe. Jonsson heeft twintig jaar ervaring in verschillende sectoren. Hij werkte onder andere bij General Electrics (GE) als General Manager van de divisies Healthcare, Financial Services en Energy. De laatste functie die hij bekleedde, was die van CEO bij twee beursgenoteerde ondernemingen in Groot-Brittannië.

Mark De Simone, Chief Sales en Business Developer Officer van Cordys: "Per Jonsson versterkt Cordys met een flinke dosis zakelijke scherpzinnigheid en ruime ervaring in business development en het succesvol afronden van verkoopactiviteiten. Daarnaast beschikt hij over veel expertise in het herstructureren van bedrijven en heeft hij directe toegang tot wereldwijde netwerken."

Jonsson is een Zweed. Hij werkte echter veel in Duitsland, onder andere als General Manager van GE. Jonsson heeft eveneens functies bekleed in Frankrijk, Rusland, de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Jonsson behaalde een Master in Business Administration aan INSEAD in Frankrijk.

"Jonsson is uiterst ervaren in business development op het gebied van zowel organische groei als acquisities, strategische verkopen aan grote en complexe accounts en herstructurering. Met deze vaardigheden vormt hij een aanzienlijke versterking voor onze Europese activiteiten", vervolgt De Simone. "Als de nieuwe Senior Vice-President en Managing Director van Cordys Europe gaat Jonsson het partnergebaseerde go-to-market-model voor de klanten van Cordys en zijn partners verder verbeteren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2968248). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.