Managed hosting door True

IBM lanceert ServicePac

 

IBM Global Technoloy Sevices lanceert ServicePac. De ServicePac aanbiedingen zijn vooraf gebundelde IT support services die verkrijgbaar zijn via IBM Business Partners.

De IBM ServicePac aanbiedingen zijn vooraf gebundelde IT support services die verkrijgbaar zijn via IBM Business Partners. Het IBM ServicePac assortiment omvat opties om de garantieservice of serviceovereenkomst van producten van eindgebruikers te upgraden of uit te breiden met allerlei educatieve diensten, software support of implementatieservices. IBM ServicePac is volgens de leverancier gemakkelijk en gebruikersvriendelijk en
geschikt voor elk type klant; van individuele consumenten tot grote ondernemingen. Elke ServicePac optie is voorzien van een partnummer en kan bij de hardware worden besteld.

Volgens de Britse CRN biedt wil IBM ServicePac een alternatief zijn voor de services van HP. IBM richt zich op services van P-class blades, Proliant DL en ML servers. HP zegt echter dat zijn klanten kiezen voor diensten van HP Technology Services en/of investeren in nieuwe HP serveraanbiedingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2967822). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.