Managed hosting door True

Familievete rond aanvraag surseance door 2L

 

De Utrechtse rechtbank heeft voorlopige surseance van betaling verleend aan 2L International, leverancier van onder meer Conceptronic. Moederbedrijf Nedfield heeft ontstemd gereageerd, onder meer omdat 2L niet overlegd heeft met zijn aandeelhoudersvergadering en raad van commissarissen.

Vanmorgen heeft Nedfield een persbericht uitgegeven waarin onder meer staat dat het moederbedrijf verrast werd door de surseance en "de gevolgde procedure - c.q. de wijze waarop een en ander tot stand is gekomen - nadrukkelijk betwist".

In februari werd een Duitse dochteronderneming van Nedfield, Tulip Beteiligungs, failliet verklaard. Daarop besloot het bedrijf alternatieven uit te werken voor de Nedfield groep "die ook voor 2L International uitzicht bieden op een levensvatbaar toekomstperspectief". Deze alternatieven zal Nedfield nu bespreken met de bewindvoerder die door de rechtbank is aangesteld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2964678). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.