Managed hosting door True

Surfnet is beste netwerkadviseur 2009

 

Van alle Nederlandse dienstverleners die adviseren over netwerkdiensten, krijgt Surfnet gemiddeld het hoogste rapportcijfer uitgereikt van ict'ers. Dat blijkt uit grootschalig onderzoek van Computable onder bijna tweeduizend ict-managers en - professionals. Het Utrechtse bedrijf scoort overall een 8,0 en laat daarmee onder meer HP (7,6) en Imtech ICT (7,3) achter zich.

Surfnet krijgt op elk van de zeven onderdelen uit de enquête de hoogste waardering van de respondenten. Vooral op de onderdelen kennis, nakomen van tijdsplanning, binnen budget blijven en manier van communiceren met de klant is het netwerkbedrijf heer en meester. De nummer twee van de totaallijst, HP, blijft op het onderdeel betrouwbaarheid met slechts eentiende rapportpunt achter bij Surfnet.

Gemiddeld kregen de netwerkdienstverleners een mooie 7,0 van de respondenten.

ICT Services Guide 2009

Bron: Computable ICT Services Guide 2009 (klik voor vergroting)Het jaarlijkse onderzoek maakt deel uit van de ICT Services Guide 2009. In opdracht van Computable voerde TNS Nipo het onderzoek in februari en maart uit onder 1913 ict-managers en ambitieuze ict-professionals.

In de gids worden onder andere per topic rapportcijfers gegeven voor dienstverleners die actief zijn in dat ict-deelgebied. Respondenten konden per topic alleen de bedrijven waarderen waarmee ze daadwerkelijk ervaring hadden opgedaan. Ook werden de respondenten algemenere vragen en stellingen voorgelegd.

In verband met representativiteit worden in de cijferlijst alleen dienstverleners getoond die van voldoende respondenten een rapportcijfer ontvingen. Andere bedrijven kunnen gemiddeld hoger scoren, maar werden door te weinig respondenten genoemd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2964631). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.