Managed hosting door True

TDMi SLTN pakt Cisco's data center strategie op

 

Systeem integrator TDMi SLTN, onderdeel van TDM Holdings, gaat Cisco's data center oplossingen aan zijn klanten verkopen, onder andere de Cisco's Unified Computing System (UCS).

Dit zegt Eugene Tuijnman, chief strategy officer van TDM Holdings, in gesprek met CRN Nederland op de Cisco Partner Conference 2009 in Boston. "TDMi SLTN verkocht tot voor kort vooral unified communication en netwerk oplossingen van Cisco, maar we vinden de datacenter oplossingen van Cisco ook interessant. We gaan ons daarom certificeren voor Cisco's Unfied Commmunication System (UCS) portfolio." De servergebaseerde UCS oplossingen zijn volgens Tuijnman goed toepasbaar voor virtuele datacenters, onder ander vanwege de nieuwe architectuur en technologie. "Het is een innovatief platform." Cisco UCS is een concurrerende oplossingen voor de x86 servers die in datacenters staan.

Tuijnman zegt ook de gecombineerde oplossingen van EMC, VMware en Cisco (EVC) voor virtuele datacenters in te zetten. TDMi SLTN heeft een virtueel datacenter in Almere staan waar klanten kunnen zien hoe deze in praktijk werkt. "Eindgebruikers willen meer flexibiliteit, efficiency en kostenbesparingen. Dat is mogelijk met virtualisatie en consolidatie."

TDM Holdings is als infrastructuurdienstverlener actief via de merknaam TDMi. TDMi, met omzet ruim vijfhonderd miljoen euro, heeft een beursnotering in Frankfurt en werkt met ruim 1300 medewerkers. In Nederland is ook nog het onderdeel TDMi Services actief.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2964059). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.