Managed hosting door True

Nedfield's Duitse dochter Devil AG verkocht

 

Overname

Volgens informatie die Nedfield N.V. recentelijk heeft ontvangen, heeft de door de rechtbank in Braunschweig aangestelde curator, welke is belast met de afwikkeling van het faillissement van Tulip Beteiligungs GmbH, alle aandelen Devil AG verkocht aan de Duitse onderneming Platin 373 GmbH.

In hoeverre de transactie definitief zijn doorgang heeft gevonden is momenteel nog niet bekend. Dit is afhankelijk van het voldoen van de overeengekomen koopprijs en invullen van de overige voorwaarden door de koper.
Door deze (aangekondigde) verkoop heeft Tulip Beteiligungs GmbH niet langer het (juridische) eigendom van haar dochtermaatschappij Devil AG en Devil's deelneming First Flash GmbH. De verkoop heeft plaatsgevonden met goedkeuring van de DAM Capital Group, de pandhouder van de aandelen Devil AG.


Nedfield is over de verkoop nog niet middels een officieel schrijven geïnformeerd door de curator en kan daarom nog niet overzien welke consequenties dit in de nabije toekomst voor de Nedfield groep zal hebben. Zodra er meer duidelijkheid is zal Nedfield dit bekend maken. Voorlopig gaat Nedfield er daarom vanuit dat de eerder gecommuniceerde financiële nadelige effecten moeten worden gehandhaafd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2960528). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.