Managed hosting door True

Algon van Woensel hogerop bij Oki

 

Directeur Oki Systems Nederland Algon van Woensel verlaat zijn Nederlandse post en gaat op Europees niveau opereren. Hij wordt senior manager sales development voor Oki.

Na vijf jaar Oki Nederland leiding te hebben gegeven was Algon van Woensel naar eigen zeggen toe aan de spreekwoordelijke ‘nieuwe uitdaging’. Van Woensel gaat vanuit Engeland op Europees niveau de zakelijke kansen van Oki coördineren: ‘We werken nu bijvoorbeeld in verschillende landen met eenzelfde partner samen, maar onder aparte contracten. Ik ga dat allemaal proberen te centraliseren.’ Als overigens blijkt dat een decentrale oplossing beter is zal dat zeker niet gaan veranderen. De verantwoordelijkheid van de landenorganisaties blijft onaangetast, mijn taak wordt dus een toevoeging op die activiteiten,' aldus Van Woensel.

 

Hij geeft verder aan dat het niet om iets heel erg innovatiefs gaat: ‘Veel bedrijven hebben dat soort zaken al lang goed geregeld, maar wij zijn er eigenlijk nooit aan toe gekomen. We hebben de indruk dat we onze effectiviteit en ons marktaandeel flink kunnen vergroten door dit soort dingen te stroomlijnen.’
De functie van Van Woensel wordt overgenomen door zijn Belgische collega Philip De Brabanter die zowel vanuit Nederland als vanuit België de landenorganisaties van Oki gaat aansturen. Op termijn zal gekeken worden of het nuttig is deze organisaties tot één juridische entiteit te maken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/296003). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.