Managed hosting door True

Accenture wint Partner of the Year 2004 award

 

Accenture, wereldwijd marktleider op het gebied van consulting, technologie en outsourcing, heeft van Oracle Nederland de 'Partner of the Year 2004 award' uitgereikt gekregen.


Tijdens de uitreiking eerder deze week werd Accenture geroemd om haar grote aantal succesvolle implementaties met de Oracle E-Business Suite. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de Oracle-partner die de beste resultaten heeft gerealiseerd.

Accenture heeft de prijs toegewezen gekregen vanwege de significante groei in omzet die zij voor Oracle heeft gerealiseerd, alsmede het grote aantal succesvolle implementaties. Daarnaast wordt Accenture geprezen vanwege haar aanpak op het gebied van innovatie, motivatie en een gerichte marktbenadering.

“Accenture speelt een belangrijke rol als beïnvloeder van ICT-beslissingen in de top-100 van het Nederlandse bedrijfsleven. Zij kenmerkt zich door haar professionele werkwijze ook in de samenwerking met Oracle”, aldus Ruud van Egtelt, Director Alliances & Channels bij Oracle Nederland. “Accenture heeft zich volledig toegelegd op de implementatie van Oracle E-Business Suite en op basis van onze toekomstgerichte samenwerking kennen we deze waardevolle partner dan ook graag onze meest prestigieuze partner award van 2004 toe.”

Sander van ‘t Noordende, Managing Director van Accenture Nederland, heeft verheugd gereageerd op de award: “Voor ons is dit natuurlijk de kroon op een jarenlange, zeer succesvolle samenwerking met Oracle die nu zijn vruchten afwerpt. Daarnaast zie ik het als een positief geluid naar de markt dat Accenture voor haar klanten alle doelstellingen haalt en goede resultaten realiseert”.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/295914). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.