Managed hosting door True

Multimedia Center is computerwinkel van het jaar

 

NLCW, dè brancheorganisatie voor bedrijven die actief zijn in de verkoop en levering van ict producten en/of ict diensten aan consumenten en/of bedrijven. heeft Multimedia Center in Almelo uitgeroepen tot computerwinkel van het jaar 2009.

Multimedia Center krijgt deze bekroning omdat de medewerkers uitblinken in hun ICT-kennis. Voor de klant is dit duidelijk merkbaar in de informatieverstrekking en de service. Multimedia Center is een voorbeeldige NLCW-specialist die zich onderscheidt door uitstekende kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid. Ook de algemene ondernemersvaardigheden van deze onderneming zijn uitstekend. Op basis van deze criteria is Multimedia Center verkozen uit de 300 aangesloten leden van NLCW.
De Computerwinkel van het Jaar 2009 weet met aandacht en zorg de klant in heldere taal uit te leggen welke producten het best bij de klant passen. Dat kan variëren van een draadloze muis tot een complete Windows Vista PC met alles erop en eraan. Uiteraard is deze bijzondere gebeurtenis niet onopgemerkt voorbijgegaan. De feestelijke uitreiking vond 25 mei 's avonds plaats op het kantoor van Microsoft te Schiphol, te midden van vele prominente genodigden uit het vakgebied en diverse mediavertegenwoordigers.
De verkiezing Computerwinkel van het Jaar vindt jaarlijks plaats onder auspiciën van de NLCW, dit jaar met steun van Microsoft, Quote Components, Toshiba, Lenovo en Canon. Naast de verkiezing van de computerwinkel van het jaar werd ook de computerwebwinkel (Informatique) en MKB Specialist (Condor-Computers) van 2009 verkozen.

De brancheorganisatie NLCW organiseert deze verkiezing als voorbeeld voor de overige 300 aangesloten bedrijven die ook hun niveau op het peil van de winnaar willen brengen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2958526). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.