Managed hosting door True

Samenwerking Brain Force en NEC Philips CCS

 

ICT-leverancier BRAIN FORCE en NEC Philips CCS, specialist in bereikbaarheidsoplossingen, hebben een partnership gesloten. De samenwerking is erop gericht zorginstellingen, gemeenten en andere overheidsorganisaties in Nederland klantgerichter te laten werken.

De samenwerking is voortgekomen uit de behoefte van klanten om technologieën voor samenwerking en communicatie goed op elkaar te laten aansluiten.

Binnen het partnership zet NEC Philips CCS een speciale softwaremodule in die bovenop de Unified Communications oplossing van Microsoft OCS wordt geïnstalleerd. Met deze softwaremodule hebben contactcenters of receptionistes de beschikking over 'Presence'- en 'Skills'-informatie. Zo zien zij direct of een persoon bereikbaar of beschikbaar is of op welke wijze deze het beste te bereiken is. Daarnaast kunnen zij op basis van de ‘Skills'-informatie van medewerkers zien wie de beller nog meer van dienst kunnen zijn.

Sander Cornelissens, Manager Sales & Marketing van BRAIN FORCE: "Effectief samenwerken is onlosmakelijk verbonden met communicatie. Organisaties vragen steeds vaker naar een combinatie van beiden. Denk hierbij aan de integratie van de beschikbaarheidsinformatie in applicaties zoals Sharepoint en Office. Dit geldt ook voor work-flows om documenten door meerdere specialisten te laten beoordelen. Met onze Infrastructure Framework-aanpak beschikken we over uitgebreide expertise voor implementatie en de integratie van Unified Communications in de bestaande ICT-infrastructuur. NEC Philips heeft daarnaast veel ervaring met de inrichting van contactcenters. Daarmee hebben we de basis gelegd voor een succesvolle samenwerking."

Wim Pullens, Sales & Marketing Manager CCS bij NEC Philips: "Door de samenwerking hebben we een sterke propositie richting klanten. Wij zijn sterk in het verenigen van de werelden van de telecom en ICT en BRAIN FORCE heeft de middelen om de communicatie- en samenwerkingsmiddelen te integreren. Klanten kunnen hiermee de kennis en beschikbaarheid van hun medewerkers optimaal benutten en dus burgers en patiënten beter faciliteren."


Unified Communications Congres

Op 27 mei vindt het Unified Communications Congres plaats te Hoevelaken. Het thema is 'Het verhogen van de bereikbaarheid en flexibiliteit van medewerkers'. Albert Hooyer, Product Manager bij BRAIN FORCE, verzorgt hier een presentatie. Daarin behandelt hij de planningsmethodiek voor de middellange termijn en een aanpak om Unified Communications toepassingen in de bestaande ICT-infrastructuur te implementeren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2957438). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.