Managed hosting door True

Datad en Fujitsu beste nieuwkomers volgens Veritas

 

Op de eerste dag van haar jaarlijkse evenement Veritas Vision heeft Veritas Software onder meer Copaco en PC Ware beloond met een partner award.

Veritas Benelux beloont jaarlijks in zes categorieën partners awards uit op basis van hun prestaties op het gebied van verkoop, aansprekende projecten en nieuwe klanten.

In Nederland heeft Veritas Copaco uitgeroepen tot Commercial Distributor of the Year, terwijl PC Ware werd benoemd tot Commercial Reseller of the Year. Bell Microproducts Solutions werd uitgeroepen tot Master Reseller of the Year en YUL Datasecurity tot Enterprise Reseller of the Year. Beste nieuwkomer in de sector Commercial was Datad dat voor zijn inzet en resultaten de Commercial Rooky of the Year Award ontving. De Enterprise Rooky of the Year Award ging naar Fujitsu Services.

'Het succes en het marktaandeel van de Veritas-oplossingen zijn voor een substantieel deel te danken aan de inzet van onze partners', zegt Raymond Korteknie, managing director Benelux. 'Met de Partner Awards Benelux prijzen we resellers en distributeurs die zich op dit vlak het afgelopen jaar hebben onderscheiden. Deze award-uitreiking is in het leven geroepen om deze partners te stimuleren om het komende jaar op dezelfde voet voort te gaan.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/295735). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.