Managed hosting door True

Atos Origin verzorgt olympische ICT tot 2016

 

Automatiseerder Atos Origin verzorgt in elk geval tot 2016 de ict achter de Olympische Spelen. Het bedrijf heeft daartoe zijn contract met het Internationaal Olympisch Comité met vier jaar verlengd. De dienstverlener integreert, beheert en beveiligt sinds 2002 de ict-systemen die alle wedstrijdresultaten en informatie over de atleten doorgeeft aan toeschouwers en media.

Het Olympisch Comité is te spreken over de diensten van Atos Origin, vertelt IOC-voorzitter Jacques Rogge. De dienstverlener is volgens hem 'het brein achter de technologische activiteiten voor de Olympische Spelen' en zou de diensten consistent en conform afspraak leveren.

Volgens Atos Origin is de ict achter de Olympische Spelen een van de meest bedrijfskritieke projecten als het gaat om het beveiligen van gegevens, vaste budgetten en een 'onwrikbare deadline'. Na elk evenement zorgt de automatiseerder voor kennisoverdracht zodat ervaringen kunnen worden gebruikt bij de volgende Olympische Spelen en bij andere klanten van Atos Origin.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2955620). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.