Managed hosting door True

Venos Office Shop wint Porsche Boxster bij Actebis

 

In de Te Land, Ter Zee en in de lucht actie van Actebis Computers heeft Venos Office Shop een Porsche Boxster voor een dag gewonnen. Alle resellers die in april minstens 2000 euro besteedde bij Actebis maakte kans op onder andere deze hoofdprijs.

De heer van Riesssen, van Venos Office Shop, over de gewonnen hoofdprijs: "De drempel voor het meedoen aan deze actie was voor mij erg laag. Dat je dan zo'n fantastische prijs wint is helemaal geweldig. Ik wil Actebis bij deze hartelijk danken voor de prijs en ik ga er zeker van genieten."

"Ik ben zeer blij voor Venos. Het is altijd leuk om dit soort prijzen weg te mogen geven. Verder is het fantastisch om te zien dat het aanslaat bij onze resellers. Het is niet altijd even gemakkelijk om een laagdrempelige actie te bedenken, maar met de Te Land, Ter Zee en in de lucht actie is dat zeker gelukt", zegt Dirk-Jan Hartog, Director Marketing en Communication bij Actebis.

Te Land, Ter Zee en in de lucht weken
In april, mei en juni maken resellers kans op fantastische hoofdprijzen. Onder alle klanten die in april minimaal €2000,- besteedde werd een Porsche Boxster voor één dag verloot. In mei en juni maken klanten onder dezelfde voorwaarden nog steeds kans op een sloep of een luchtballonvaart. Naast deze hoofdprijzen krijgt iedere klant die toch het target heeft behaald per actieperiode een cadeaubon, handdoek of een vlieger. Meer informatie over de actie kunnen resellers vinden op www.actebis.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2954248). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.