Managed hosting door True

Consolidate IT mag StoneFly voeren

 

StoneFly, leverancier van geïntegreerde IP-storage systemen (SAN) is een partnerschap aangegaan met Consolidate IT, distributeur gespecialiseerd in (10GbE) iSCSI-storage en infrastructuur.

Ken Friend, channel director Stonefly, ziet de samenwerking met Consolidate IT als een uitstekende manier om het bereik van de leverancier in de Europese opslag markt te verbreden. "Met zijn expertise op het gebied van iSCSI storage en 10GbE infrastructuur biedt Consolidate IT extra waarde aan het Stonefly kanaal, waarmee VAR's ondersteund worden in de aan hun gestelde vraagstukken en uitdagingen".

Jur Faber, CEO van Consolidate IT is trots dat de distributeur het merk StoneFly mag voeren. "Dit versterkt onze missie voor het voeren van alleen de beste iSCSI-producten voor onze Europese klanten. StoneFly past uitstekend bij ons portefeuille, onder meer dankzij de geavanceerde functies als SSD, disaster recovery, ondersteuning voor 10Gb Ethernet-(GbE) en gedifferentieerde opslag."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2950445). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.