Managed hosting door True

Cognizant werkt intensiever samen met SAP

 

Cognizant, dienstverlener in IT-consultancy en Business Process Outsourcing (BPO), is toegetreden tot het wereldwijde partnerprogramma van SAP.

Cognizant en SAP werken al langere tijd samen om organisaties te ondersteunen in het behalen van betere bedrijfsresultaten met behulp van SAP-oplossingen. Het Cognizant SAP Touchstone Center, opgericht in 2008 in Bangalore (India), werkt wereldwijd samen met SAP Co-Innovation Labs.

"Cognizant en SAP hebben reeds een goede relatie opgebouwd en deze nieuwe overeenkomst wordt gekenmerkt als een enorme mijlpaal in onze samenwerking", zegt Zia Yusuf, executive vice-president, Global Ecosystem en Partner Group bij SAP AG. "Dit partnerschap is een testament van onze samenwerkingsrelatie en tevens een belangrijk deel van de strategie om het ecosysteem verder uit te breiden en klantsuccessen te behalen."

Als nieuwe dienstverleningspartner gaat Cognizant door met het investeren in ontwikkelingen van de nieuwste SAP-platforms. Daarnaast blijft de organisatie zich bezighouden met het verbeteren van SAP-consulting, het creëren van SAP-gerelateerde verkooptrajecten en het ondersteunen van marketingactiviteiten in Noord-Amerika, Europa en Azië.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2947735). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.