Managed hosting door True

3Com Nederland breidt partnernetwerk uit

 

3Com Nederland breidt haar partnernetwerk uit met nieuwe samenwerkingsverbanden.

In het kader van haar Focus channelprogramma heeft 3Com Computer SOS benoemd tot educational partner. Naast de overeenkomst met Computer SOS hebben twee huidige partners Kropman en Leferink hun 3Com-relatie uitgebreid tot de silver status en zijn beide partners door 3Com gecertificeerd tot voice solution partner. Zij hebben gecertificeerde specialisten in dienst op het gebied van LAN telephony en kunnen hierdoor de 3Com voice-oplossingen aanbieden.

Ryan Duffels, account manager, 3Com is verheugd over de samenwerkingsverbanden. ‘Voor 3Com zijn deze relaties zeer waardevol, omdat ze de deur openen naar gezamenlijke nieuwe markten en specialisaties. Met name in de regio Noord-Oost Nederland zien wij mogelijkheden. De partners hebben een kwalitatief hoogstaand portfolio en zijn allen actief op het gebied van ICT. Als partner van 3Com kunnen ze deelnemen aan exclusieve 3Com-marketingacties, het gezamenlijk met 3Com uitvoeren van projecten en toegang tot informatieportals. Het doel is de binding met klanten te versterken en het opbouwen van nieuwe relaties en mogelijkheden.’

Computer SOS uit Enschede levert een op maat gesneden pakket van producten en diensten, dat voorziet in de behoefte aan een functionele kantoorautomatisering. Het bedrijf behoort, volgens een onderzoek van Deloitte & Touche Technology, tot de vijftig snelst groeiende Nederlandse technologische bedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/294717). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.