Managed hosting door True

Ability kiest Actebis als distributeur

 

Distributeur Actebis heeft een distributieovereenkomst gesloten met ASI Ability Software. Sinds deze week levert de broadliner onder meer de zakelijke office-producten van de Britse software-leverancier.

Volgens Ruud Groeneboer, managing director Benelux bij ASI Ability Sotware, was de keuze voor Actebis ‘logisch'. "De samenwerking met Actebis past uitstekend binnen onze strategie om meer partnes en afnemers te bereiken. Buiten het feit dat Actebis één van Europa's grootste distributeurs is levert het bedrijf veel kennis en kunde met betrekking tot de producten zelf.

Dirk Jan Hartog, manager MarCom en E-Business bij Actebis vindt de software van Ability een mooie aanvulling op het portfolio. "Resellers kunnen met de verkoop van ASI Ability Software eindgebruikers een bredere keus aanbieden in office-toepassingen en zelf een zeer goede marge realiseren. Zeker in deze tijd kan dat doorslaggevend zijn."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2946789). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.