Managed hosting door True

Wie gunt wat?

 

akkoord gunnen

Veel ict-opdrachten worden verstrekt via een aanbestedingstraject. Computable zet de publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

Inos Stichting Katholiek Onderwijs Breda heeft een tweejarige raamovereenkomst (met verlengingsoptie) gesloten met Reinders Oisterwijk, een leverancier van digiborden. Naar verwachting zal INOS in de eerste twee jaar van het contract vijfenzeventig digitale borden, beamers en noodzakelijke randapparatuur inkopen voor de 31 scholen die bij de stichting zijn aangesloten. In de twee daaropvolgende jaren voorziet de onderwijsstichting de aanschaf van nog twee keer veertig digitale borden, beamers en randapparatuur.

EZ besteedt beheer van dms uit aan Capgemini
Het kerndepartement van het ministerie van Economische Zaken besteedt het technisch beheer en het databasebeheer van het documentmanagementsysteem (dms) van Open Text (voorheen Hummingbird) uit aan Capgemini. Ook zal de automatiseerder dit systeem (Atlas genaamd: de opvolger van het Digitaal Archief Systeem) doorontwikkelen. De waarde van de vierjarige overeenkomst bedraagt 2,7 miljoen euro.


Astron schaft apparatuur aan voor Lofar
Het Amsterdamse Clustervision levert voor 66.000 euro een 'local control unit ' aan de Stichting Astronomisch Onderzoek in Nederland (Astron) voor de besturing van elk Lofar-station. Lofar ( LOw Frequency ARray) is de grootste radiotelescoop ter wereld die waarnemingen doet in de lage frequenties. Astron heeft ook nog opslagcomponenten aangeschaft om voor het bewaren en nabewerken van data die uit de online processing komen. Leverancier Betagraphics uit Hengelo sloot hiervoor een contract met een waarde van bijna vier ton.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2941469). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Een kleine aanvulling op het Astron/LOFAR gedeelte: Betagraphics levert een HPC cluster ( 5 Tflop) en offline opslagcomponenten (0.75 PByte)voor deze vier ton, en dus niet allen maar opslagcomponenten. Overigens vreemd dat de naam betagraphics niet bij de gerelateerde bedrijven wordt genoemd.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.