Managed hosting door True

Wie gunt wat?

 

Voorzitter hamer

Veel ict-opdrachten worden verstrekt via een aanbestedingstraject. Computable en CRN zetten de publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

De gemeente Utrecht en het Samenwerkingsverband EKD Utrecht hebben de combinatie Allegro Sultum en Netsourcing Applicatie geselecteerd voor het leveren van het Elektronisch Kinddossier. Naast de ontwikkeling behoren ook de hosting, het technisch beheer, het onderhoud, de helpdesk, en het geven van opleidingen tot de opdracht. De driejarige raamovereenkomst kan daarna nog vijf keer jaarlijks worden verlengd. Het Samenwerkingsverband EKD Utrecht bestaat uit GG&GD Utrecht, GGD Eemland en GGD Midden-Nederland en vertegenwoordigt de Utrechtse gemeenten.

NS kiest voor Hacon en Vialis
Na een aanbestedingstraject van ruim een jaar mag de Duitse leverancier Hacon een reisplannersysteem gaan bouwen en implementeren voor de Nederlandse Spoorwegen. De looptijd van de raamovereenkomst is zes jaar. NS heeft verder een contract gesloten met Vialis voor het technisch onderhoud van kaartjesautomaten. Het gaat om huidige en toekomstige decentrale verkoop- en distributiesystemen.

HP levert werkplekdiensten aan Prorail
HP mag de komende drie jaar computerapparatuur en diensten leveren aan Prorail. De levering bestaat uit: serverracks, serversystemen, netwerksystemen, standaardkabelaansluitingen, opslagoplossingen (SAN), backup-systemen, pc's, mobiele apparatuur en het leveren van randapparatuur als toetsenborden, muizen, tassen, labels e.d. Prorail laat de apparatuur vervangen na een economische levensduur van circa vier jaar. Tot de diensten behoren onder andere onderhoud en reparatie op locatie, het opnemen van bestellingen via een webportaal, installatie en configuratie en het presenteren en vrijgeven van een productroadmap.


Waterschap Reest en Wieden vervangt Decade door Centric
Waterschap Reest en Wieden vervangt zijn financiële applicatie Decade Financials door een oplossing van Centric IT Solutions. Met de order is een waarde van bijna vier ton gemoeid. Het Decade-pakket voldeed niet meer aan de wensen en eisen van de gebruikers. Zo ontbrak er een goede projectadministratie en afdoende rapportagemogelijkheden. Ook moest de software aangepast worden vanwege de gewijzigde Waterschapswet en het Waterschapsbesluit en daaruit voortvloeiende regelgeving.


Nuon schaft prijsopslagsysteem aan
Nuon heeft uit acht inschrijvingen Datagenic geselecteerd voor een datamanagementsysteem om prijsinformatie op te slaan. Het energieconcern zocht naar software om Europese en Nederlandse gegevens over prijzen te registreren en er analyses mee te kunnen uitvoeren. Met het systeem moet het mogelijk zijn zowel intern als extern aangeleverde prijsinformatie op een logische wijze in een centrale database op te slaan. De waarde van de opdracht bedraagt bijna zes ton.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2938375). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij NS

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.