Managed hosting door True

Brocade wordt HP Virtual Connect Partner

 

Brocade kondigt aan productie- en marketingpartner te zijn voor de HP Virtual Connect 8 Gbps Fibre Channel (FC) modules.

De Virtual Connect module biedt vooraanstaande storage area network (SAN) connectiviteit binnen de nieuwe HP BladeSystem Matrix oplossing, een pre-geïntegreerd platform dat pools van server-, storage--, stroom- en netwerkcapaciteit creëert die verdeeld kunnen worden onder en toegewezen kunnen worden aan applicaties op maximaal 1.000 fysieke of virtuele servers; allen beheerd als één omgeving.

HP BladeSystem Matrix bevat Virtual Connect voor netwerkconnectiviteit en combineert tools, processen, en architecturen van fysieke en virtuele infrastructuren, waardoor de complexiteit van het datacenter afneemt en investeringen en operationele kosten worden verlaagd. Om onderbrekingen van de klantomgeving zoveel mogelijk te beperken en de bestaande infrastructuurinvesteringen te behouden, zijn de datacenterproducten van Brocade volledige compatibel met HP BladeSystem Matrix en andere datacenteroplossingen die op standaarden zijn gebaseerd.

De nieuwe HP Virtual Connect 8 Gpbs 24-poort FC module maakt het in combinatie met de HP Virtual Connect Ethernet modules voor BladeSystem Matrix-klanten mogelijk hun server-, storage- en netwerkverbindingen te virtualiseren waardoor veranderingen binnen slechts enkele minuten in de server kunnen worden aangebracht. Daarnaast stelt het hen in staat de opzet en het beheer van storage-assets te stroomlijnen, netwerkprestatie en -gebruik te verhogen, en kan operationele flexibiliteit worden verbeterd. Het levert tevens end-to-end networking intelligence die vereist is om prestatie, schaalbaarheid en beheer te ondersteunen voor next-generation datacentervirtualisatie. De nieuwe Virtual Connect FC module is beschikbaar voor gebruik binnen alle HP BladeSystem c-Class omgevingen.

"Als marktleiders op het gebied van netwerkoplossingen voor het datacenter, bieden Brocade en HP geïntegreerde producten en diensten die het klanten mogelijk maken om direct te profiteren van de kosten- en prestatievoordelen van een vereenvoudigde, veilige en flexibele gevirtualiseerde datacenteromgeving," zegt Marc Randall, senior vice president Products en Offerings bij Brocade. "Door nauw met HP samen te werken op Virtual Connect en BladeSystem Matrix initiatieven, maken wij het voor onze klanten mogelijk aan bedrijfsdoelen te voldoen zoals het realiseren van de verhoging van serverconsolidatie in een gevirtualiseerde omgeving op de meest kostefficiënte en gemakkelijk inzetbare manier."

"Klanten die hun bestaande infrastructuren willen voorbereiden op de toekomstige groei, terwijl ze tevens werken aan hun bedrijfsresultaten, komen naar HP," zegt Mark Potter, senior vice president en general manager, Infrastructure Software and Blades van HP. "HP en Brocade werken samen om tegen lage kosten een geconvergeerde infrastructuur te leveren, in combinatie met de HP BladeSystem Matrix, die voldoet aan de huidige wens om kosten te verlagen en te voorzien in toekomstige behoeften voor een gevirtualiseerd datacenter."

HP Technology®Work Technology Demonstration

Brocade en HP geven gezamenlijk een technologiedemonstratie tijdens de HP Technology®Work show in Berlijn, van 21 tot en met 24 april. De datacenterbeheer-demonstratie toont de integratie van Brocade Data Center Fabric Manager (DCFM) met HP Virtual Connect Enterprise Manager (VCEM). Deze proof-of-concept biedt een dieper inzicht in de HP Virtual Connection omgeving, van server naar storage, via HP's System Insight Manager, VCEM en DCFM.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2930910). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.