Managed hosting door True

Eniac is IBM Lotus Connections 2.5 Beta Partner

 

Eniac Essentials officieel benoemd tot IBM Lotus Connections 2.5 Beta Partner.

Eniac Essentials B.V. is als enige Nederlandse partner uitgenodigd voor deelname aan het IBM Lotus Connections 2.5 gesloten Beta Programma. Het Beta programma loopt van april tot juli 2009 en heeft als doel om een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van IBM Lotus Connections 2.5. Deze nieuwste versie zal in het derde kwartaal van dit jaar in de markt worden geïntroduceerd en de verwachtingen hiervan zijn hoog.

IBM Lotus Connections 2.5
Lotus Connections is social software voor het bedrijfsleven waarmee specifieke samenwerking binnen een organisatie kan worden geïntensiveerd. Afgelopen januari is op Lotusphere 2009 in Orlando de nieuwste versie van Lotus Connections aangekondigd: Lotus Connections 2.5. Deze nieuwste versie heeft een aantal belangrijke uitbreidingen en verbeteringen ondergaan. Twee nieuwe functionaliteiten zijn wiki's en filesharing, die afzonderlijk werken maar ook binnen communities gebruikt kunnen worden omdat deze nu volledig uit widgets bestaan. Communities zijn overzichtelijker geworden met een nieuwe discussie user interface en gegevens over het aantal responses en gelezen documenten. De homepage ziet er uit als Linkedin en geeft een overzicht van alle updates die voor de gebruiker van belang zijn door alle onderdelen heen. Tot slot worden er status updates getoond, kan de gebruiker zich abonneren op een tag en is er nog meer ruimte voor widgets.

Beta Programma
Door deelname aan het Beta Programma speelt Eniac Essentials een belangrijke rol in de ontwikkeling en efficiëntieverbetering van IBM Lotus Connections. Als enige Beta Partner in Nederland test zij van april tot juli 2009 de nieuwste versie van Lotus Connections en geeft zij op wekelijkse basis feedback, bugs en deployment configuratie-informatie door aan IBM. Met de status van Beta Partner bewijst Eniac Essentials innovatief bezig te zijn en in de voorhoede te lopen.

Eniac Essentials
Eniac Essentials, IBM Premier Business Partner, is een ICT-bedrijf dat maatwerkoplossingen op basis van IBM Lotus en WebSphere technologie levert. De focus van haar ICT-oplossingen is gebaseerd op drie thema's: Connect - het bij elkaar brengen van mens, proces, applicatie en informatie -, Socialize - het delen van kennis, contacten en vaardigheden op basis van sociale open networks - , Integrate - het combineren van bestaande informatie en functionaliteit om zo nieuwe functionaliteit en inzichten te creëren - .

Door haar ervaring is Eniac Essentials in staat zeer complexe en uitdagende projecten met opdrachtgevers aan te gaan waarin duidelijke resultaten en strakke deadlines centraal staan.

Opdrachtgevers zijn onder meer Domino's Pizza, FUJIFILM Europe, AON, Saxion Hogescholen, Berk, Interface.

Met zo'n 55 medewerkers is zij sinds december 2004 onderdeel van Imtech NV, een vooraanstaande dienstverlener op het gebied van ICT. Imtech staat in de top 10 van de meest krachtige ICT-bedrijven in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2929167). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.