Managed hosting door True

Avnet is toch weer Nokia-distributeur

 

Dankzij de overname van Nokia Security door Check Point wordt Avnet opnieuw officieel distributeur van de Nokia IP security appliances. De afgelopen zes jaar kon Avnet de appliances alleen via subdistributie leveren.

Avnet raakte het distributeurschap van Nokia zes jaar geleden kwijt toen de leverancier besloot per land nog maar één distributeur aan te houden. Wanneer resellers er specifiek om vroegen werden er nog wel Nokia appliances geleverd maar die moesten dan via collega-distributeurs aangeschaft worden. De trainingstak van Avnet verzorgde de afgelopen jaren nog wel Nokia-workshops maar ook die hadden geen officiële status en konden dus niet met een certificering afgesloten worden.

Marcel Elberse, business unit manager bij Avnet, is verheugd weer rechtstreeks Nokia-appliances te kunnen leveren. ‘Het is een goede lijn, waar we door combinatie met de software van Check Point mooie totaaloplossingen mee kunnen maken. Soms vinden er overnames plaats waar wij als distributeur het nut niet van inzien, maar hier zijn we echt heel blij mee.'

Marketing manager Marc Dubach laat weten dat de integratie van Nokia in Check Point een van de onderwerpen van gesprek is tijdens de aanstaande roadshows van Avnet, die binnenkort in drie verschillende voetbalstadions plaatsvinden. "En zodra Check Point met de eerste geïntegreerde oplossing komt gaan we helemaal veel lawaai maken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2928563). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.