Managed hosting door True

'Nieuw partner programma Microsoft'

 

Achter de schermen is Microsoft momenteel druk bezig met het ontwerpen van haar nieuwe partner programma. Dit nieuwe wereldwijde programma dient ter vervanging van het bestaande programma, dat inmiddels al weer ruim 5 jaar oud is.

Achter de schermen is Microsoft momenteel druk bezig met het ontwerpen van haar nieuwe partner programma. Dit nieuwe wereldwijde programma dient ter vervanging van het bestaande programma, dat inmiddels al weer ruim 5 jaar oud is. Dit meldt Guus Krabbenborg in zijn Terdege Nieuwsbrief op basis van een artikel in de Amerikaanse CRN. Microsoft gaat meer tijd en
aandacht besteden aan juist die partners die veel nieuwe klanten toevoegen. En verticalisatie wordt benoemd als het middel om dit doel te bereiken. Voor de Dynamics ERP partners in Nederland en België kan dit nauwelijks als een verrassing komen. Microsoft werkt momenteel hard aan het afronden van dit nieuwe partner programma. Naar verluidt worden de details gecommuniceerd tijdens de jaarlijkse Worldwide Partner Conference, die dit jaar van 13 tot en met 16 juli in New Orleans plaatsvindt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2927221). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.