Managed hosting door True

Eminent bezorgt nieuw assortimentsoverzicht

 

Leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires Eminent Europe verspreidt op 16 april 2009 per post een nieuw assortimentsoverzicht.

Het assortimentsoverzicht is gericht op Eminent wederverkopers. Met het assortimentsoverzicht geeft Eminent het distributiekanaal inzicht in het zeer uitgebreide productaanbod en de klantgerichte aanpak.

Het 24 pagina's tellende assortimentsoverzicht geeft een volledig en actueel beeld van de netwerkproducten en computeraccessoires van Eminent. Producten zijn onderverdeeld in productgroepen, waaronder netwerkproducten, mediaspelers, USB-accessoires, en harddiskbehuizingen. Met productafbeeldingen en specificaties licht Eminent de producten nader toe. Eminent steekt niet onder stoelen of banken dat het uitgebreide ondersteuning biedt aan wederverkopers, waarbij de tijdige informatievoorziening en interessante marketingacties centraal staan. Aan de eindgebruiker biedt Eminent Nederlandstalige handleidingen, een toegankelijke helpdesk en vijf jaar garantie.

In een branche waar nieuwe ontwikkelingen elkaar in snel tempo opvolgen, gaat Eminent de uitdaging aan om voortdurend innovatieve producten op de markt te brengen. Eminent ziet het assortimentsoverzicht als een belangrijk middel om nieuwe producten te presenteren aan het distributiekanaal. Op het gebied van NAS-apparaten heeft Eminent nieuwe netwerkharddisk behuizingen met gigabit interface ontwikkeld. Ook geeft Eminent uitgebreide toelichting op de vernieuwde EM7071 hdMEDIA High-Definition Media Player, de opvolger van de succesvolle EM7070 mediaspeler.

Alle dealers die geregistreerd staan als Eminent verkooppunt ontvangen per post het nieuwe assortimentsoverzicht. De producten die vermeld staan in het assortimentsoverzicht zijn verkrijgbaar via de erkende Eminent distributeurs. In Nederland wordt Eminent gedistribueerd door Actebis, Javocom B.V., Qwerty B.V, Intronics, Alcom, Complies B.V. en BMS Europe B.V.. Behalve de Nederlandse versie is het Eminent assortimentsoverzicht ook beschikbaar in het Engels, Italiaans, Spaans en Zweeds.

Kijk voor meer informatie op www.eminent-online.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2926592). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.