Managed hosting door True

HTSE kondigt partnershop met CallScripter aan

 

Tijdens de TCD volgende week in de Jaarbeurs in Utrecht zal HTSE voor het eerst de gevolgen tonen van haar nieuwe partnership met CallScripter (IPPLUS Plc). Deze samenwerking maakt het voor HTSE mogelijk om geavanceerde scripter tools te bieden als onderdeel van haar high-end (tele)communicatie solution voor contact center, die afgeleverd wordt via internet.

Van deze tool wordt het scripter deel ingezet voor contact centers die naast de applicaties ook een dialer zoeken. In die gevallen is de scriptertool een geïntegreerd onderdeel van het totaalproduct dat HTSE biedt, t.w. de i-Communicator, waarvan bijvoorbeeld ook de Nixxis application suite een onderdeel is. Deze oplossing is vooral geschikt voor contact centers die grotendeels outbound doen.

Het totaalproduct van CallScripter is perfect geschikt voor contact centers die geen predictive dialing nodig hebben, maar wél behoefte hebben aan scripting, rapportage e.d. Deze contact centers werken met veel kleine bestanden (meestal in b-2-b), waardoor een dialer niet zinvol is. Vooral kleinere campagnes en inbound kunnen hierdoor perfect worden afgehandeld, met alle voorzieningen eromheen, zoals recording, e-mail, chat, integratie met Info-filter. Kortom: alle functionaliteiten van de i-Communicator voor dít marktsegment geschikt gemaakt.

CallScripter is geschikt voor Inbound, Outbound, Email & CRM campagnes dankzij een simpele en consistente interface.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2926476). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.