Managed hosting door True

Satyam wil uit ADS-notering Euronext Amsterdam

 

Satyam Computer Services heeft een aanvraag ingediend voor het schrappen van de notering van haar American Depository Shares (ADS) aan de NYSE Euronext, de gereguleerde markt van Euronext Amsterdam.

De ADS worden momenteel verhandeld aan Euronext Amsterdam. De Raad van Bestuur is, na een zorgvuldige overweging van de voor- en nadelen van de beursnotering aan Euronext Amsterdam, tot de conclusie gekomen dat de financiële en juridische lasten niet langer opwegen tegen de Euronext Amsterdam-notering. De schrappingsaanvraag dient nog te worden goedgekeurd door Euronext Amsterdam. Naar verwachting zullen de gewone aandelen wel genoteerd en verhandelbaar blijven aan de Bombay Stock Exchange Limited (BSE) en de National Stock Exchange of India Limited (NSE). De American Depository Shares zullen naar verwachting genoteerd en verhandelbaar blijven aan de New York Stock Exchange (NYSE). Satyam is niet voornemens om haar noteringen te schrappen aan de BSE, NSE of NYSE.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2925822). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.