Managed hosting door True

AFAS groeit onder meer dankzij AFAS Online

 

AFAS ERP Software zegt een succesvol eerste kwartaal achter de rug te hebben. De omzetgroei bedroeg zestien procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en het brutoresultaat steeg meer dan evenredig mee. Hiermee zet de Leusdense softwareleverancier de stijgende lijn uit 2008 voort.

De positieve resultaten komen vooral voort uit het succes van AFAS Online. Na de lancering op 1 januari 2009 hebben meer dan 450 bedrijven gekozen voor deze online ERP-oplossing.

Binnen de zorgmarkt heeft AFAS zijn positie verstevigd. In het eerste kwartaal hebben vijf nieuwe ziekenhuizen de keuze gemaakt hun HR-processen te automatiseren met Profit HRM en Payroll. Tot slot heeft de verkoop van Profit Huur een belangrijk aandeel gehad in het resultaat.

"Bij AFAS spreken we niet van een economische crisis, maar van een uitdaging. Ondanks de economische tegenwind blijft AFAS investeren in zijn producten, dienstverlening en medewerkers. Deze investering lijkt zijn vruchten af te werpen, als we kijken naar de cijfers over het eerste kwartaal. Ook blijven we organisaties ervan overtuigen dat het perfect op orde hebben van je interne processen (operational excellence) een bedrijf minder afhankelijk maakt van 'weersveranderingen'. Voor de rest van dit jaar zijn de vooruitzichten positief en we werken er met de gehele organisatie aan om AFAS naar een hoger niveau te tillen", aldus Arnold Mars, CFO van AFAS.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2922685). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.