Managed hosting door True

SCC biedt optimalisatie oplossingen met APC en Citrix

 

Cloud datacenter

SCC biedt samen met APC optimalisatieoplossingen op het gebied van datacenterbeheer en environmental monitoring

SCC, internationale leverancier van ICT-diensten en -oplossingen, gaat samen met partners APC en Citrix haar optimalisatieoplossingen op het gebied van datacenterbeheer en end-to-end virtualisatie aanbieden aan Nederlandse bedrijven en overheidsinstanties.

SCC biedt samen met APC optimalisatieoplossingen op het gebied van datacenterbeheer en environmental monitoring, noodstroomvoorziening en koeling. Deze oplossingen zijn gericht op het optimaliseren van het datacenter en het beheer daarvan en op het verlagen van de totale eigendomskosten. SCC maakt hierbij inzichtelijk of een datacenter goed is ingericht, afdoende beschermd is tegen (stroom)uitval en oververhitting en optimaal beheersbaar is met de juiste beheer- en monitoring-tools.
Op basis van deze inventarisatie adviseert SCC op maat over de meest geschikte oplossing die leidt tot een significante verlaging van zowel de investering in ICT-infrastructuur als de beheerkosten en het energieverbruik van het datacenter.
Meer informatie over de optimalisatieoplossingen voor datacenters is te vinden op: www.nl.scc.com/apc.  

End-to-end virtualisatie
In samenwerking met Citrix biedt SCC oplossingen voor end-to-end virtualisatie, waarmee organisaties hun ICT-middelen flexibeler en efficiënter kunnen inzetten. Het rendement van de ICT-investeringen wordt daardoor verhoogd, terwijl de beheerlasten van de ICT-omgeving aanzienlijk dalen. SCC ondesteunt bedrijven en instellingen met het realiseren van een optimale ICT-infrastructuur op basis van innovatieve technologieën en diensten. Met de Optimalisatiecheck die SCC aanbiedt, kunnen business managers en IT-managers snel en eenvoudig nagaan hoe end-to-end virtualisatie de ICT-omgeving van hun organisatie flexibeler en beter beheerbaar maakt.
Meer informatie over de optimalisatieoplossingen van SCC en Citrix en de Optimalisatiecheck zijn te vinden op: www.nl.scc.com/citrix  

SCC presenteert haar optimalisatieoplossingen samen met APC en Citrix op de beurs Overheid & ICT van 21 tot en met 23 april in de Jaarbeurs Utrecht. Stand nr. C065, Hal 1. Meer informatie over SCC en Overheid & ICT op http://www.nl.scc.com, waar bezoekers zich ook kunnen aanmelden voor een gratis toegangsbewijs.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2920248). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.