Managed hosting door True

HP helpt bedrijven met informatie over groene IT

 

HP lanceert de pocket 'Green IT for Dummies' als een introductie op duurzame bedrijfsvoering voor organisaties. In het boekje staat een aantal makkelijk uitvoerbare ideeën om de belasting van het milieu door it te verminderen.

Het pocketboekje, geproduceerd door onderzoeks- en analysebedrijf Freeform Dynamics, helpt bedrijven een start te maken met groene it.

In de gids staan pragmatische actieplannen, die gerangschikt zijn op kosten en implementatiegemak. Dit varieert van snelle besparingsmogelijkheden als het activeren van standby functionaliteiten tot aan het introduceren van bijvoorbeeld print-on-demand en thin clients binnen de organisatie.

Recent onderzoek van HP toont aan dat slechts één op de tien bedrijven in Europa een duidelijk omschreven strategie voor groene it heeft, terwijl werknemers volgens onderzoek van Freeform zeer positief denken over milieumaatregelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2918690). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.