Managed hosting door True

Televersal neemt TopTel over

 

Telecomdistributeur Televersal heeft TopTel Group Benelux overgenomen. TopTel, distributeur van Avaya en Mitel met vestigingen in Breda en het Belgische Berchem, komt hiermee voor honderd procent in handen van Televersal.

Televersal is blij met deze overname."Het past allemaal precies", volgens ceo Pieter van Opbergen. "TopTel is een mooi bedrijf met gemotiveerde medewerkers en loyale klanten en doet juist die aanvullende diensten waar Televersal behoefte aan heeft.Met de kracht van beide bedrijven kunnen we de klanten nog beter bedienen. Het is net een ritssluiting en hoe langer je er over denkt hoe beter die sluit. Ook de mentaliteit van het personeel is een kopie van de mentaliteit binnen Televersal. De mensen hoeven niet aan elkaar te wennen; op z'n Brabants duurt dat maar een 'bakje bier en een taart'. Niet onbelangrijk, het is goed voor het dealerkanaal; duidelijkheid en echt heel veel kennis en ondersteuning vanuit één organisatie. Hiermee kunnen we de kwaliteit uitbouwen. Er staat nu een telecomdistributeur klaar voor de markt met 36 specialisten op het gebied van telecom, uiteindelijk werkend vanuit drie vestigingen verdeeld over de gehele Benelux, samenwerkend met de top van de telecom vendors zijnde: Siemens - Avaya - Mitel - Shoretel. Alle functies blijven bestaan en zijn ook hard nodig, de naam TopTel zal op termijn overgaan in Televersal Group: One stop shopping van 2 tot 100.000 poorten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2917625). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.