Managed hosting door True

Capobianco manager channel marketing Fujitsu

 

Communicatiespecialist Fujitsu Europe Limited heeft Enzo Capobianco benoemd tot manager channel marketing EMEA. Hij is daarmee verantwoordelijk geworden voor het Fujitsu Imaging Channel Programma, de imaging channel strategie├źn en alle overige partneractiviteiten.

Enzo Capobianco zal werken vanuit Londen. Tot voor kort was hij in dienst van fabrikant van spraakherkenningsoplossingen Vocollect. Hij hield zich daar als business development manager onder meer bezig met het opbouwen van een gecertificeerd channelnetwerk in opkomende markten.

Capobianco heeft zijn marketingcapaciteiten in heel Europa bewezen, zegt Mike Nelson, Fujitsu general manager Sales Operations EMEA. "Zijn enorme ervaring in het opbouwen van relaties binnen het kanaal zal leiden tot verbeterde verkopen. We vertrouwen erop dat hij de waardevolle relaties die Fujitsu heeft opgebouwd met zijn resellers in de hele EMEA-regio verder zal blijven ontwikkelen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2916846). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.