Managed hosting door True

Easynet Global Services in Cisco Powered Program

 

Easynet Global Services treedt toe tot het Cisco Powered Program. Het bedrijf beschikt over de middelen en procedures om Cisco Powered Managed Connectivity Services, en specifiek Multi Protocol Label Switching (MPLS), in te zetten, te beheren en te ondersteunen.

Koen Vanpraet, Global Sales and Solutions Director bij Easynet Global Services: "Deze certificering bewijst dat wij onze klanten de best denkbare service bieden. In een uitdagende zakelijke omgeving is het van belang je te concentreren op je kerncompetenties. Beheerde diensten bieden de mogelijkheid om te besparen op operationele kosten en te focussen op bedrijfsgroei."

Het Cisco Powered Program is het vooraanstaande partnernetwerk van Cisco voor Solution Providers die Cisco-technologie aanbieden als onderdeel van hun diensten. Het programma onderstreept de investeringen die partners hebben gedaan in tools en processen voor het aanbieden van kwalitatief hoogstaande managed netwerkservices. Een Cisco Powered-predicaat bevestigt dat de managed serviceprovider geïnvesteerd heeft in Cisco-oplossingen. Daarnaast laat het zien dat leveranciers gebruikmaken van Cisco resources om diensten te visualiseren, te ontwikkelen en te verkopen. Zo dragen deze bedrijven bij aan marktacceptatie en inzet van Cisco-technologie.

"Managed services brengen IT- en zakelijke doelstellingen met elkaar in lijn. Organisaties maken resources vrij voor kerncompetenties, terwijl de IT-infrastructuur en dagelijkse operationele behoeften vanuit de dienst worden beheerd", zegt Mark Kummer, Managing Director UK & Ireland for Service Provider & Digital Media Solutions bij Cisco. "Wij verwelkomen Easynet in het Cisco Powered Program en erkennen haar investeringen in training, vaardigheden en kennis op Cisco-gebied."

Easynet Global Services neemt ook deel aan het Cisco Managed Services Channel Program (MSCP). Deze deelname houdt in dat de Cisco Powered-diensten een grondige assessment hebben ondergaan door een derde partij. Daarnaast komen de diensten tegemoet aan de eisen die gesteld worden door het Information Technology Infrastructure Library-netwerk (ITIL) van best practices en markt- en branche-eisen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2915748). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.