Managed hosting door True

IBM Business Partner Charter vernieuwd (video)

 

IBM heeft de IBM Business Partner Charter vernieuwd waarbij het nauwer wil samenwerken met partners, onder andere in de midmarket.

Dit meldt de Amerikaanse CRN. Ruim 100.000 channel partners krijgen een brief van ceo Sam Palmisano en een update van de IBM Business Partner Charter, dat sinds 15 jaar is vernieuwd. Daarin staan de plannen rond IBM's "Smarter Planet" initiatief (video met project van IBM en Nederlandse Spoorwegen) en de plannen om meer uit de midmarket te halen. Volgens Rich Hume, IBM's general manager global business partners, wil IBM nogmaals onderstrepen zijn business partners tijdens moeilijke economische omstandigheden, te ondersteunen.

Bob Moffat, senior vice president en group executive van IBM Systems & Technology Group heeft in een email interview met de Amerikaanse CRN de vernieuwingen van IBM Business Partner Charter toegelicht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2911314). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.