Managed hosting door True

Advectas tekent distributieovereenkomst met QSL

 

QSL Northern Europe, maker van High Availability (Quick-EDD) en Output Management Software (Quick-Press) voor met name IBM Power Systems-omgevingen, is de samenwerking aangegaan met Advectas, een internationaal opererende software solutions-leverancier.

De datareplicatieoplossing QUICK-EDD/DRm wordt hiermee een integraal onderdeel van het Business Intelligence-pakket dat Advectas aan haar internationale klantenkring aanbiedt.

Advectas kiest voor de Quick-Software-Line vanwege de eenvoudige toepassing en het gemak waarmee data gedistribueerd wordt. Stefan Olsson, commercieel directeur van Advectas, licht zijn keuze voor Quick-EDD/DRm toe: "Ons bedrijf is permanent op zoek naar betere mogelijkheden om gecompliceerde procedures in bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Daarom hebben wij één totaalpakket van verschillende softwareoplossingen ontwikkeld die onderling met elkaar kunnen communiceren. QUICK-EDD/DRm is onderdeel van dit pakket en zorgt voor real-time datareplicatie van Power i naar de SQL-database."

Jacob Flik, algemeen directeur van QSL Northern Europe, ziet in het totaalpakket dat Advectas heeft samengesteld een goed voorbeeld dat andere distributeurs uit zijn internationale netwerk kunnen volgen: "Advectas zet hiermee een stap in de richting tot het vereenvoudigen en beheersbaarder maken van de totale flow van data tussen alle bedrijfsprocessen. QUICK-EDD/DRm geeft daarbij de finishing touch.

Peter Karlsson, CTO bij Advectas Software, is op 1 april aanstaande in Nederland aanwezig op de kick-off van QSL Northern Europe. Hij geeft daar een presentatie over de manier waarop Advectas Business Intelligence real-time analyses aanlevert zonder enige directe user interventie in het ERP-systeem. Meer info over deze bijeenkomst kunt u vinden op http://www.qsl-ne.com/html/index.php?page_id=60.

Advectas, opgericht in 2006, is gespecialiseerd in het vereenvoudigen van het performance managementproces binnen bedrijven: van budgettering tot planning, door middel van reporting en analyses (business intelligence), tot corporate reporting en consolidaties. Advectas is zowel in Scandinavië als op de internationale markt actief en heeft kantoren in Stockholm, Gothenburg, Malmö en Halmstad.

QSL Northern Europe B.V. is de exclusieve distributeur voor de Quick-Software-Line Suite in Nederland, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De twee belangrijkste productsuites zijn QUICK-DOC (output managenement voor IBM Power i) en QUICK-EDD (HA-oplossingen voor diverse platforms).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2910982). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.