Managed hosting door True

Brightware partner van Interactive Intelligence

 

Interactive Intelligence, leverancier van zakelijke communicatiesoftware Customer Interaction Center, breidt het partnernetwerk in Nederland uit door de aanstelling van Brightware als partner.

"Ik ben zeer blij met Brightware als partner", zegt Jos Mols, territory manager bij Interactive Intelligence. "Brightware heeft als system integrator buitengewoon veel expertise en ervaring met contact center technologie. Op basis van de jarenlange ervaring met de eigenaren van Brightware heb ik zeer veel vertrouwen in onze samenwerking. Zij kunnen onze producten goed in de markt zetten en op de juiste wijze ondersteunen."

Paul van Dam, Willem Seuntjens en Jan Nouwens, de eigenaren van Brightware hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de wereld van de contact centers. Al meer dan vijftien jaar zijn zij in deze branche actief. "Wat ons betreft biedt de oplossing van Interactive Intelligence met het all-in-one-concept een antwoord op veel van de vragen en behoeften die nu in de markt spelen", aldus Paul van Dam. "Flexibiliteit, functionaliteit en schaalbaarheid zijn altijd al interessant voor klantgerichte organisaties maar in deze economisch lastige tijden nog meer."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2908373). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.