Managed hosting door True

Falconstor verkrijgbaar via Avnet

 

Aanbieder van dataprotectie-oplossingen FalconStor Software heeft een overeenkomst gesloten met Avnet Technology Solutions voor de distributie van zijn software-producten in de Benelux.

Avnet gaat per direct de volledige reeks Falconstor-producten distribueren, waaronder het IPStor platform, Virtual Tape Library, Continious Data Protector en Network Storage Server.

Wim Brosens, territoy manager Benelux van FalconStor, zegt hierover: "We zijn verheugd om samen te gaan werken met een gerespecteerde distributeur als Avnet. De marktbenadering van Avnet zorgt ervoor dat onze TOTALLY OPEN dataprotectie-oplossingen hun weg zullen vinden naar vele klanten en solution providers die streven naar betere data-efficiency en -protectie. Wij geloven dat de samenwerking met Avnet onze distributie zal versterken."

"De producten van FalconStor sluiten uitstekend aan bij ons Storageportfolio en de doelstellingen van onze partners. Met de toenemende hoeveelheid data is er meer en meer behoefte aan storagevirtualisatie en dataprotectie. Samen met FalconStor zullen we resellers en solution providers werven om in de toenemende vraag naar FalconStor-oplossingen te voorzien," aldus Marc van Ierland, sales manager Benelux van Avnet. Marc Dubach, marketing manager Avnet voegt daaraan toe dat de FalconStor oplossingen te zien zijn tijdens de Stoarge Expo Brussel op 25 en 26 maart.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2908345). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.