Managed hosting door True

Opleider Computrain koopt concurrenten op

 

Training

Computrain heeft IP Computer Training Centrum overgenomen. Dat bedrijf is gespecialiseerd in cursussen voor Microsoft Office. Ook kocht de ict-opleider OC ICT, een aanbieder van mainframetrainingen.

Computrain heeft twee uitersten op het ict-opleidingenvlak ingelijfd. Het betreft IP Computer Training Centrum (IP CTC) dat gespecialiseerd is in individuele leeroplossingen voor Microsoft Office, en het bedrijf OC ICT. Deze partij verzorgt systeembeheeropleidingen voor de mainframe-omgeving. Met de overnames zegt Computrain beter te kunnen voldoen aan de vraag vanuit de markt naar een totaal en breed pakket aan ict-cursussen, opleidingen en aanverwante diensten.

Ook claimt het door deze overnames de ict-opleider met de meeste trainingslocaties in Nederland te zijn. "Door deze recente overnames hebben wij nu de mogelijkheid om ons opleidingsaanbod voor zowel de eindgebruiker als de ict-professional aan te bieden op veertig locaties in Nederland", aldus Gerco Homburg, algemeen directeur van Computrain.

Computrain streeft ernaar alle ict-opleidingsbehoeften van het Nederlandse bedrijfsleven te kunnen invullen. Het bedrijf zegt ondanks de economische malaise in een versneld tempo zijn groeidoelstelling te willen halen. Dat geschiedt deels door overnames.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2908059). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.