Managed hosting door True

Sonim Technologies opent vestiging Benelux

 

Sonim Technologies, leverancier van robuuste, onverwoestbare en volledig waterdichte mobiele telefoons, heeft een vestiging geopend in de Benelux. Roy Vervenne is aangesteld als General Manager Benelux. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het opzetten, leiden en verder uitbouwen van de Benelux-organisatie.

De belangrijkste producten van Sonim zijn robuuste mobiele telefoons, bedoeld voor gebruikers die werken of sporten in extreme omstandigheden. De Sonim toestellen zijn om die reden vooral populair in de bouw, maritieme industrie, watersport en landbouw.

XP3
In november 2008 introduceerde Sonim de XP3. Dit is de enige schok- en valbestendige, waterproof mobiele telefoon ter wereld. Het toestel heeft verschillende keurmerken (IP-57 en Mil-Spec 810F) die aantonen dat het toestel niet alleen bestand is tegen water maar ook tegen zout, mist, vochtigheid, transport, thermische schokken en vuil.

Vervenne is al jaren werkzaam in de mobiele telefonie. Voor zijn komst naar Sonim was hij werkzaam voor distributeur Brightpoint. Hij heeft daar verschillende sales- en marketingfuncties bekleed. In zijn laatste functie als Senior Product Manager was hij verantwoordelijk voor diverse merken waaronder Sonim.

Vervenne: "De producten van Sonim beschikken over unieke eigenschappen en specificaties. Ideaal voor mensen die werken of sporten in extreme omstandigheden. Maar ook voor iedereen die op zoek is naar een uitermate duurzaam product. Alle producten worden ontwikkeld en getest aan de hand van de Rugged Performance Standard (RPS)."

RPS
De Rugged Performance Standard is een set van twaalf criteria waaraan wordt afgemeten in hoeverre een toestel geschikt is voor extreme omgevingen. Het gaat nierbij om: bestendigheid tegen stof, bruikbaarheid bij extreem hoge of lage temperatuur, bestendigheid tegen vloeistoffen, stevigheid van het toetsenbord en formaat van de knoppen, valbestendigheid, extra luide luidsprekers, schok- en trilbestendigheid, extra lange levensduur batterij en een onvoorwaardelijke garantie van drie jaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2907268). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.