Managed hosting door True

SCC verlengt Microsoft Gold Certified Partner status

 

SCC, internationale leverancier van ICT-diensten en -oplossingen, heeft de status van Microsoft Gold Certified Partner verlengd tot eind februari 2010. Microsoft Gold Certified Partner is het hoogste niveau in het Microsoft Partnerprogramma en wordt toegekend aan een select aantal Microsoft partners.

Om in aanmerking te komen voor de Gold Certified status in het Microsoft Partnerprogramma moeten partners de juiste kennis, vaardigheden en expertise in huis hebben om klanten een IT-oplossing te bieden die optimaal aansluit op de zakelijke behoeften.
Gold Certified Partners dienen daarbij Microsoft Certified Professionals in dienst te hebben en moeten hun expertise in specifieke technologische gebieden aantonen door het behalen van competenties. Partners behalen een competentie door jaarlijks een aantal zware examens met succes af te leggen. Ook moeten elk jaar minimaal drie klantreferenties worden overlegd om aan te tonen dat er in die periode succesvolle Microsoft implementaties zijn uitgevoerd.

SCC heeft op dit moment certificering voor de competenties Networking Infrastructure Solutions en OEM Hardware Solutions. Op korte termijn zullen daaraan de competenties Advanced Infrastructure Solution en Licensing Solutions worden toegevoegd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2892967). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.