Managed hosting door True

Samenwerking Hitachi Data Systems en IXOS Software

 

Hitachi Data Systems en IXOS Software, enterprise content-managementleverancier, hebben een wereldwijde softwareontwikkel- en -distributieovereenkomst gesloten.

In het kader van deze overeenkomst gaat Hitachi Data Systems de archiverings- en enterprise content-managementsoftware van IXOS aan haar klanten leveren en de IXOS-producten integreren in haar storage-managementsoftware. Het eerste resultaat van de samenwerking zijn nieuwe e-mailarchiveringsoplossingen van Hitachi Data Systems. Deze oplossingen worden geleverd door de Global Solutions Services-divisie van Hitachi Data Systems en zijn gebaseerd op IXOS-eCONserver-software. Door het gebruik van de IXOS-software kan Hitachi Data Systems metadata koppelen aan de opgeslagen content. Hierdoor kan content ongeacht de locatie snel getraceerd en opgevraagd worden op basis van standaard documentkenmerken zoals aanmaakdatum, auteur, ontvanger en onderwerp. De Global Solutions Services-divisie van Hitachi Data Systems gaat de IXOS-producten leveren als onderdeel van haar raamwerk voor geïntegreerde oplossingen. Hitachi en IXOS gaan ook andere producten integreren, waarmee deze archiveringsmogelijkheden de kern van het storage-aanbod van Hitachi worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2891). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.