Managed hosting door True

HoundDog start Referral incentive programma

 

HoundDog Technology, leverancier van eenvoudige, betaalbare tools voor Remote Monitoring and Management (RMM) voor IT-supportbedrijven, lanceerde vandaag hun Partnerprogramma waarmee Channel-partners aanzienlijke provisies kunnen verdienen door HoundDog aan te bevelen bij hun collega's.

In het Referral programma kunnen resellers andere resellers aanmelden die de de managed services van HoundDog gaan verkopen.

Via het programma ontvangen doorverwijzende partners 20 procent van de HoundDog-inkomsten in het eerste jaar van elk IT-supportbedrijf dat ze hebben doorverwezen.

Algemeen directeur Doug Wilson zegt dat HoundDog-partners aanzienlijke provisies kunnen verdienen voor relatief weinig inspanning.

"Uit onze enquêtes blijkt dat onze klanten heel enthousiast zijn over de service van HoundDog. Door dit verder te vertellen - wat ze eigenlijk al doen - kunnen onze klanten een paar duizend euro verdienen in de paar minuten die het hen kost om dit door te vertellen aan een paar vrienden", zegt hij.

"De meeste van onze klanten verkopen HoundDog door aan hun kleine zakelijke klanten voor twee tot vier keer zoveel als hun kosten, dus hun marges zijn al uitzonderlijk hoog. Dit programma is een extra kers op een voortreffelijke commerciële taart", legt Wilson uit.

Ook derden en onafhankelijke partijen die actief zijn in de IT-supportwereld kunnen deelnemen aan het HoundDog Partnerprogramma.

Wilson is ervan overtuigd dat klanten en Channel-partners het HoundDog Partnerprogramma enthousiast zullen ontvangen, ondanks het huidige economisch klimaat. "Het model van HoundDog van betaalbare, op waarde gebaseerde prijsstelling blijkt een populaire keuze in deze moeilijke tijden. We combineren die prijsstelling met risicoloze contracten die op elk moment kunnen worden opgezegd, omdat we er nu eenmaal niet in geloven om klanten voor langere tijd vast te leggen. Ik denk dat onze klanten deze eerlijke, rechtvaardige manier van zakendoen waarderen en dit graag doorvertellen. Dankzij ons Partnerprogramma krijgen ze hiervoor iets terug."

HoundDog is een minder bekende RMM-leverancier die in stilte succesvol is en inmiddels al vijf jaar bestaat. Alleen al in de eerste zes maanden van 2008 hebben ze uitgebreid naar vijf landen in de Benelux en Scandinavië, hebben ze hun inkomsten verdubbeld en hun klantenbestand uitgebreid van 850 naar 1.500. HoundDog was finalist in de CRN Channel Awards 2008 in de categorie Software Vendor of the Year.

Meer informatie over het Partnerprogramma van HoundDog vindt u op www.hounddogiseasy.com/referral/referral.html.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2881401). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.