Managed hosting door True

Jos van Aalst directeur Eminent Europe

 

De Nederlandse leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires Eminent wordt met ingang van 1 maart 2009 een zelfstandige onderneming en stelt Jos van Aalst aan als nieuwe directeur.

Van Aalst gaat zich richten op de uitbouw van Eminent in Europa.

Eminent is vier jaar geleden als een business unit van Intronics opgezet en uitgebouwd door Marketing Director Marc Pannebakker. Eminent heeft tot op heden indrukwekkende successen geboekt in Nederland en België, waaronder een zeer sterke positie in het dealerkanaal. In Nederland wordt het merk gedistribueerd door onder andere Javocom, Intronics, Actebis , Qwerty, Complies en BMS en in België door INEC. Om het merk verder uit te bouwen in Europa is per 1 maart Eminent Europe BV opgericht. Eminent Europe heeft Jos van Aalst gecontracteerd als Managing Director.

Van Aalst gaat zich bij Eminent Europe richten op de opbouw van een succesvol Europees netwerk. Van Aalst heeft uitgebreide internationale ervaring op het gebied van computeraccessoires en netwerkproducten. De afgelopen jaren was hij werkzaam als European Development Director bij Belkin. Daarvoor heeft hij gewerkt bij Toys"R"Us en Trust.

Naast de overige medewerkers heeft Eminent met van Aalst als Managing Director en Marc Pannebakker als Marketing Director, een ijzersterk team om de uitbouw van Eminent gestalte te geven. De klantgerichte benadering en gebruiksvriendelijke producten zijn reeds opgevallen bij diverse internationale distributeurs. Met Van Aalst aan het roer verwacht Eminent de internationale groei een impuls te geven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2878448). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.